Löydä, Mitkä Dll

Compartir

Jos yllä olevat vianmääritysvaiheet eivät ole auttaneet ratkaisemaan d3dx10_41.dll -virhettä, yritä purkaa d3dx10_41.dll erikseen ladattavasta DirectX-paketista. Jos olet kiinnostunut korjaamaan tämän ongelman itse, jatka seuraavan osan vianmääritysosaa.

  • Toinen menettely on sammuttaa reititin ja irrottaa kaikki kaapelit.
  • Tämä on paras vaihtoehto, jos ei ole erityistä rekisteröitävää DLL-tiedostoa.
  • DNS-hallinnan avulla voidaan poistaa ja lisätä DNS-tietueita, joiden avulla verkkotunnuksen ohjauksia hallitaan.
  • Jos jokin tiedosto on järjestelmän käytössä, näyttöön tulee varoitusviesti.

Mutta on varma, että se kannattaa käynnistää uudelleen. Voit kuitenkin häiritä itseäsi, mutta voitasenna automatisoidut apuohjelmat, kuten Driver Booster, DriverPack Solution tai jotain muuta. Päivitys skannauksen ja vahvistuksen jälkeen tehdään automaattisesti ja ilman käyttäjän toimia. Nyt sinun on käytettävä WAN-osaa.Toimet ovat samanlaisia ​​kuin mitä tehtiin IP-asetuksissa. Jos osoitekentissä ei määritetä mitään, osoitteet osoitetaan automaattisesti.

Toimituksen Valinta

Mitä jos DNS-palvelin ei vastaa, ja sen syy on kuljettaja? Tämä voidaan tehdä «Control Centerin Verkko- ja jakamiskeskus» in «Ohjauspaneeli», jossa voit valita valikosta muuttaa verkkosovittimen asetukset.

Se Tiedostot: Mitä Se On Ja Miten Se Avataan

Henkilökohtaisesti valitsin Resource Hackerin itselleni. Sen avulla en voi vain nähdä ja muuttaa koodin sisällä olevaa tiedostoa, vaan myös seurata resurssin ulkoasua, joka luodaan koodin avulla. Tämän ohjelman käyttöliittymä on hyvin https://windll.com/fi yksinkertainen ja ymmärrettävä myös aloittelijoille.

Miksi Paypal

Mutta jos voit käyttää yhdestä laitteesta syytä, että järjestelmä ei voi muuntaa DNS-palvelimen osoitetta, sinun on etsittävä asennettuja verkkoasetuksia. Jos ongelma jatkuu, vaikka olet suorittanut kaikki yllä mainitut vianetsintävaiheet, on parasta käynnistää tietokoneesi uudelleen vikasietotilassa. Vikasietotilassa Windows käyttää vain perusasetuksia ja poistaa kaikki asetukset, jotka voivat aiheuttaa virheen. Monet käyttäjät saattavat kertoa, että virustorjuntasovellus on erittäin aggressiivinen ja aiheuttaa yhteysongelman palvelimen kanssa.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Artículos relacionados

No hay artículos relacionados